NEI (Neuro Emotionele Integratie)

Wat is Neuro Emotionele Integratie?
NEI is een effectieve behandeling, waarbij blokkades en belemmerende patronen (mentaal, emotioneel of fysiek), die zich vastgezet hebben in je lichaam, te herkennen en op te ruimen.
NEI heeft zich in de loop van de tijd bewezen als een snelle, effectieve begeleiding die niet belastend is voor je en waarbij je je helemaal veilig kunt voelen. Je onderbewuste geeft niet meer vrij, dan je aankunt op dat moment.

Een greep uit de mogelijkheden:

Ik (Sandra) krijg een telefoontje en neem jullie graag mee in de inhoud daarvan:

Een vrouw belt me op en vraagt me om hulp. Ze wil heel graag naar het buitenland op vakantie, maar ze ziet er tegen op vanwege de vele voedselallergieën die ze al twintig jaar heeft. Ze is daarvoor zelfs door een allergoloog in het ziekenhuis begeleid en volgt een zwaar dieet.
Ze is bang dat ze de taal niet voldoende machtig is om in het buitenland duidelijk te maken wat ze wel maar vooral niet mag eten vanwege haar voedselallergieën voor oa. diverse zuivelproducten, kruiden, groenten, fruit en peulvruchten en noten.
Ik ga met haar aan de slag met de biotensor en de testuitslag geeft aan dat de functie van de allergie ligt in het activeren van trauma’s en dat deze opgeruimd mogen worden. Mevrouw is verrast door deze uitkomst. Ze vertelt me dat ze geen weet heeft van trauma’s die hierop mee resoneren.
Ik koppel de onbewuste emoties/trauma’s los van de allergieën. En gaf haar de tip daarna om rustig aan op te bouwen met het eten van de tot zover verboden voedsel voor haar (dit ook volgens de richtlijnen van haar huisarts). Nu enkele weken later heeft ze stap voor stap de producten waar ze allergisch voor was uitgeprobeerd. Er waren geen klachten meer. Ze gaf aan dat ze nu alles weer kan eten wat ze zo gemist heeft. Ze geniet van elke maaltijd en kijkt er erg naar uit om in het buitenland te gaan genieten van de heerlijke pasta’s met vooral veel tomaat en kruiden.